LogoRolfstone

Rolfstone Nova Reviews

Lees hier reviews van over heel het internet over de Rolfstone Nova. De reviews zijn onderverdeeld in Bol.com reviews, Youtube reviews en meer. Klik op een van de onderstaande knoppen om naar de reviews van deze categorie op de pagina te gaan.

Youtube Reviews

Een aantal Rolfstone gebruikers, Nederlandse en internationale, hebben voor ons een review video in elkaar gezet. Hierin geven zij hun eerlijke mening over de Rolfstone Nova en brengen zij het design en specificaties van de oordopjes goed in kaart. Een aantal reviewers hebben een unboxing video gemaakt en anderen hebben weer een actievideo gemaakt waarin zij het gebruiksgemak van de oortjes testen.

Instagram foto's

Op Instagram plaatsen wij zelf maar ook gebruikers van de Rolfstone Nova hun foto's waarin te zien is hoe zij de Rolfsone Nova gebruiken. Of dat nou onderweg of tijdens het sporten is, ze zijn overal te gebruiken. Bekijk hieronder de Instagram foto's van de Rolfstone Nova en tag ons of gebruik #rolfstone om ook jouw foto toe te voegen! Klik op de foto of video om deze te vergroten.