LogoRolfstone
in-ear-oordopjes-rolfstone-nova

In-ear oordopjes van Rolfstone

In-ear oordopjes vs normale oordopjes, wat is het verschil? De in-ear oordopjes van Rolfstone zitten zoals het al zegt dieper in je oren dan een normaal oordopje. Doordat de in-ear oordopjes iets dieper in het oor zit dan normaal klinkt het geluid ook beter. De in-ear oordopjes hebben hierdoor onder andere een goede bass. Sommige mensen vinden deze pasvorm prettig, andere iets minder. Dus het is goed dat de Rolfstone Nova te koop is met een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Zo kun je de in-ear oordopjes makkelijk zelf proberen zonder enig risico!

In-ear oordopjes blijven perfect zitten

De in-ear oordopjes van Rolfstone zijn gemaakt om perfect te blijven zitten, ook tijdens het sporten. De in-ear oordopjes worden met 3 maten eartips geleverd. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan testen welke maat het beste past. Hierdoor klemmen de oordopjes goed in je oren en zullen ze zeker niet uitvallen. Daarnaast zit er aan de bovenkant van in-ear oordopjes ook nog een haakje. Deze zogenaamde Wingtip zorgt ervoor dat de oordopjes extra goed in het oor blijft zitten. De Rolfstone Nova wordt door vele sporters gebruikt en is vooral populair bij mensen die hardlopen en geregeld naar de sportschool gaan.

In-ear oordopjes met een rijk geluid

De in-ear oordopjes verliezen helemaal geen geluid omdat ze perfect zijn afgesloten. Het grote voordeel hiervan is dat dit een rijk geluid oplevert. Het goede geluid samen met het gemak dat er geen draden meer in de weg zitten maken het tot top in-ear oordopjes. Wanneer je eenmaal volledig draadloos gewend bent wil je niet meer terug!

Rolfstone Nova
Volledig draadloze oordopjes
Rolfstone Nova