LogoRolfstone

Rolfstone Neo

Kleinste
draadloze
oordopjes.

Neo,
nu nog kleiner.

Deze stijlvolle kleine oordopjes zijn perfect voor dagelijks gebruik. De Rolfstone Neo is zo minimalistisch dat de oordopjes bijna niet opvallen. Luister naar je favoriete muziek, bekijk de mooiste video’s, of bel volledig handsfree. De kleine oplaadcase is speciaal ontworpen om makkelijk onderweg te gebruiken.

Onbeperkt genieten.

Met de Neo kan je tot wel zes uur achter elkaar muziek luisteren. Als je klaar bent, leg je de oordopjes in de bijbehorende oplaadcase. Zo kan je ze onderweg nog vier keer opladen.

Meer info

Direct aan,
direct verbonden.

Zodra je de oordopjes uit de oplaadcase haalt, gaan ze automatisch aan en zoeken ze naar een device. Ben je al eens eerder met de oordopjes verbonden geweest en staat je Bluetooth aan? Dan verbinden de oordopjes automatisch met je telefoon!

Specificaties

Handsfree bellen, helder geluid.

Een inkomend gesprek neem je op met één druk op de knop. Je hoort je gesprekspartner door beide oordopjes en je bent altijd goed verstaanbaar door de Active Noise Reduction technology die omgevingsgeluiden dempt.

Stevige bass,
zuivere tonen.

De Rolfstone Neo oordopjes zijn meer dan alleen draadloos, ze klinken ook nog eens loepzuiver. De bass is lekker aanwezig en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack voor je dagelijkse leven.

Touch knoppen,
easy does it.

Of je nu door wil naar een volgend nummer, de telefoon op wil nemen of het volume wil aanpassen; met de Neo is het zo geregeld. Met één druk op de (touch)knop die op elk oordopje zit, bepaal je de volgende stap.


Play / Pauze
1x tikken

Volgend nummer
2x tikken

Vorig nummer
3x tikken

Volume +
Rechter oordopje
2 seconden ingedrukt houden

Volume -
Linker oordopje
2 seconden ingedrukt houden

Telefoon opnemen
1x tikken

Telefoon ophangen
2x tikken
Rolfstone Neo
De kleinste draadloze oordopjes.
Rolfstone Neo