LogoRolfstone
Rolfstone Nova volledig draadloze oordopjes nu te horen op Qmusic

Rolfstone volledig draadloze oordopjes reclame te horen op Qmusic!

Zoals te horen is op de reclames bij Qmusic verkopen wij op www.echtdraadloos.nl onder de naam Rolfstone onze vernieuwde draadloze oordopjes! Dit zijn volledig draadloze oordopjes die door de unieke pasvorm perfect blijven zitten, welke beweging je ook maakt. Eindelijk geen kabels meer in de weg! De oortjes beschikken over vijf uur afspeeltijd en met de draagbare oplaadcase kan je ze nog tot vier keer onderweg volledig opladen! De vernieuwde Rolfstone Nova oordopjes beschikken over Bluetooth 5.0, de laatste en de beste manier van verbinden met je telefoon!

Qmusic DJ's Igmar en Domien testen de Rolfstone Nova oordopjes

De bekende Qmusic radio dj’s Domien Verschuuren en Igmar Felicia hebben de Rolfstone Nova al getest en ze waren onder de indruk! Volgens Domien zitten ze niet alleen lekker maar zien ze er ook nog goed uit én klinken ze fantastisch. Dit is natuurlijk wat we graag horen van onze klanten. Heb je vragen over de oordopjes? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via WhatsApp of Instagram, we zijn altijd direct bereikbaar! Het is ook nog eens mogelijk om de Rolfstone oortjes zelf te testen. We bieden namelijk een twee weken niet goed, geld terug garantie!

Volledig draadloze oordopjes? Blijven ze wel zitten?

De Rolfstone Nova draadloze oordopjes hebben met de eartips en de wingtip bovenop de oordopjes een perfecte pasvorm. Test ze zelf en laat ons weten wat je ervan vindt! Dus ben je nog opzoek naar een leuk kerstcadeau voor je broer, zus, vader moeder of wié dan ook, de betaalbare Rolfstone Nova draadloze oordopjes passen perfect onder de kerstboom en zijn een cadeautje voor iedereen! Bestel ze vandaag nog, dan heb je ze morgen in huis.

Rolfstone Nova op het verlanglijstje bij Qmusic!

Bij Qmusic kan je deze week je verlanglijstje invullen en maak je kans om alles op je lijstje te winnen! Deze luisteraar heeft hierdoor zijn Rolfstone Nova volledig draadloze oordopjes gewonnen!🎁🎉

Raak ik die draadloze oordopjes niet kwijt?!
Om de vraag van de DJ te beantwoorden: nee die raak je niet kwijt! De twee Rolfstone Nova oordopjes worden namelijk met een oplaadcase geleverd. In deze oplaadcase zit een accu waarmee je de oordopjes direct onderweg weer kunt opladen. Dus wij adviseren om de oordopjes altijd na het luisteren weer terug in de case te doen! Zo blijven ze veilig bij elkaar, zijn ze altijd opgeladen en zijn ze ook nog eens beschermd als je de oplaadcase bijvoorbeeld in je tas meeneemt!

De Rolfstone Nova is het ideale cadeau voor de muziekliefhebber en voor de sporter die nu eindelijk zonder kabels kan sporten!

Rolfstone Nova
Volledig draadloze oordopjes
Rolfstone Nova volledig draadloze oorodpjes op Qmusic